Leasing


 

Privatleasing & erhvervsleasing

– fleksible besparelser 

De fleste vælger enten privat eller erhvervsleasing, hvor en bil fra os, ofte et par år gammel bliver flexleaset i f.eks. et, to til tre år. Du vælger selv perioden, men flexleasingaftaler på mindst to år er typisk økonomisk attraktive. I samarbejde med dig, finder vi dit kørselsbehov og ud fra det vælger vi bilen der passer til dit behov. Såfremt bilen skal hentes i udlandet sørger vi for transport og klargøring af bilen og efter endt leasing periode skal du anvise en køber til bilen eller du stiller bilen tilbage til os, begge dele er muligt og aftales ved indgåelse af leasing aftalen.

 

Splitleasing

 – spar beskatningen af fri bil 

Splitleasing er der større fordele i, hvis du har eget firma. For på den måde kan du nemt bruge samme bil til både firma- og privatkørsel. Da bilen kører på splitleasing, slipper du for at blive beskattet af fri bil – hvilket du ellers skal med en normal firmabil. Splitleasing kræver, at du først vurderer, hvor meget du kører i hhv. privat- og firmaregi. Leasingmodellen, er især fordelagtig, hvis du kører mindst 60 % erhverv og max. 40 % privat. Vi splitter kontrakten op hver mdr. i to identiske leasingaftaler til både dig og firmaet. dvs. i nogle mdr. kan det f.eks. være du kører 85 % erhverv og 15 % privat. Hvis din fordeling taler for splitleasing jf. ovenfor, så bør du vælge denne. Derefter opretter vi en elektronisk kørebog med en GPS, der registrerer kilometerfordelingen og du får en APP du skal downloade, og via den kommer der en besked hver mdr. hvor du kan se hvor meget erhverv og hvor meget privat der er kørt. 

 

Sæsonleasing

 – drømmen bliver til virkelighed  

Sæsonleasing er for dig, der vil ud at køre i drømmebilen i en begrænset periode. Sæsonleasing er i bund og grund flexleasing, hvor du selv bestemmer leasingperioden. Du betaler dermed kun for den periode du bruger bilen og du betaler også kun forholdmæssig registreringsafgift i den periode. Der er mest fordelagtigt på biler over 3 år grundet afgiften.

 

Kontakt René Sørensen for nærmere info - rs@viborgautogaard.dk eller på tlf. 4015 3700 

 

Udviklet af Bilinfo